Risto Räppääjä ja Elvin paluu

RISTO RÄPPÄÄJÄ JA PAKASTAJA-ELVI VAUHDISSA LINNANMÄEN PEACOCK-TEATTERISSA

Koko perheen musikaali Risto Räppääjä ja Elvin paluu saa ensi-iltansa Linnanmäen Peacock-teatterissa tiistaina 29.4.2014. Musikaali perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan romaaniin Risto Räppääjä ja nukkavieru Nelli.

Rumpuja pärisyttelevä Risto Räppääjä asuu edelleennaytakuva21 Rauha-tätinsä kanssa. Heidän arkeaan ravisuttelee Rauha-tädin serkku, järjestystä rakastava pakastaja-Elvi, jonka jäätäviin hoteisiin Nellin Alpo-kissa yllättäen joutuu. Kuten aina, Risto ja Nelli Nuudelipää päätyvät jälleen mitä ihmeellisimpiin seikkailuihin, joista vain Riston uskomaton nokkeluus voi heidät pelastaa. Ristona nähdään Paavo Kerosuo, Rauhana Veera Railio, Elvi-tätinä Päivi Kantola , Alpo-kissana Lotta Kuusisto, Nellinä Noora Peltokukka, Lennart Lindberginä Seppo Halttunen ja Pontus Perhosena Panu Vauhkonen.

Musikaalin ovat käsikirjoittaneet Sinikka ja Tiina Nopola, musiikki uusine lauluineen on Iiro Rantalan ja ohjaus Milko Lehdon. Kapsäkin edellinen Räppääjä-musikaali, saman työryhmän Risto Räppääjä ja pakastaja-Elvi kantaesitettiin 2002 lähes samojen näyttelijöiden voimin. Risto Räppääjä –kirjoja on ilmestynyt vuodesta 1997 lähtien 16, ja kolme Risto Räppääjä –elokuvaa on nähnyt yli 900 000 katsojaa.
Tuotanto Musiikkiteatteri Kapsäkki sekä Komediateatteri Arena.

Käsikirjoitus: Sinikka Nopola ja Tiina Nopola
Ohjaus: Milko Lehto
Musiikki: Iiro Rantala
Lavastussuunnittelu: Juho Lindström
Pukusuunnittelu: Leena Honkasalo

Risto: Paavo Kerosuo
Nelli: Noora Peltokukka
Rauha-täti: Veera Railio
Lennart: Seppo Halttunen
Elvi: Päivi Kantola
Alpo-kissa: Lotta Kuusisto
Herra Perhonen: Panu Vauhkonen

Bändi: Sara Puljula, Marko Puro, Hannu Risku, Jaakko Suonio