Muskettisoturit

Muskettisoturit on komedia hard rockin ja Popin valtataistelusta Monty Pythonin hengessä. Tämän lähemmäksi hard rock ja teatteri eivät pääse toisiaan. Poppiakaan ei ole unohdettu sillä ollaanhan kuitenkin 80-luvulla. Michael Jacksonin, Princen ja Madonnan hitit uppoavat tarinaan ja vievät mukanaan, mutta valtataistelun toisessa vaakakupissa jyrää AC/DC, Twisted Sister, Led Zeppelin, KISS, Aerosmith, Guns’n’roses ja tietysti MUSKETTISOTURIT! Duman klassikko saa kyytiä!

Muskettisoturit on myös rakkaustarina, mutta siinä sivussa huomataan kuinka puumanaisillekin löytyy kannattajakuntansa. It’s only Rock’n’roll but i like it, like it, yes I do!

muskettisoturit

Vuoden 2011 musikaalisensaatio MUSKETTISOTURIT – rokkia, poppia ja romanssia koko rahan edestä! Varaa lippusi tai jäät ilman.

Ohjaus: Sami Hokkanen
Kapellimestari: Kalle Torniainen
Musiikin ohjaus: Ville Pusa
Koreografi: Tarina Mavrakis

Lavalla: Jussi Mikkola – Petja Lähde – Juho Markkanen – Ismo Apell – Malla Malmivaara – Oskari Katajisto – Jukka Rasila – Miska Kaukonen – Sarah Kivi – Veeti Kallio – Heidi Linden – Tomi Alatalo – Topi Lehtomäki – Timo Kurvi – Marko Keränen – Gary Revel Jr. – Reetta Korhonen – Kristin Siegfrids – Saara Hurme – Maarit Häkkinen – Jaakko Nieminen